51e JVW 2020 wat gaan we doen!

geplaatst in: Jeugd Vakantie Week | 0

Van 17 t/m 21 augustus 2020 vindt de 51e jeugdvakantieweek plaats. De coördinaties geven onder dit bericht al een tipje van de sluier.

Wil je er zeker van zijn dat je deze week mee mag maken dan kun je je middels het inschrijfformulier inschrijven op zaterdag 4 april van 11.00-12.00 uur of op woensdag 8 april van 19.00-20.00 uur in ’t Patronaat, Heer van Scherpenzeelweg 14 te Mierlo. Iedereen die na de zomervakantie in groep 2 t/m 8 zit of de basisschool verlaat mag deelnemen.

Het inschrijfformulier is hier te vinden.


A-S-coördinatie

Jongens en meisjes dit jaar gaan we met ‘JVW op expeditie’. Wij hebben er weer heel veel zin in, jullie ook? 

In deze fantastische JVW week gaan we weer van alles beleven. We maken samen een reis op veel verschillende expedities. Dan mag uiteraard een paspoort niet ontbreken. Dus die gaan we samen maken en zorgen dat dit leuk gevuld is. 

Op expeditie mag waterpret en plezier maken in de sneeuw uiteraard niet ontbreken. Hoe goed kan jij bootje varen? En is het erg koud in de sneeuw? 
We beleven iedere dag weer van alles leuks. Zet jij als kind de 1e stappen op de maan? En welke mooie sterren en planeten hebben we allemaal in de ruimte?   

De waterpret mag deze week ook niet ontbreken natuurlijk. En als we op glad ijs spelletjes gaan spelen, dan komen we misschien nog wel een bekende sneeuwpop tegen….. 
In de jungle is ook heel veel te beleven. Hoeveel weet jij van dieren die in de jungle leven? 
Wat is er in de woestijn allemaal te beleven? Wie weet gaan we daar samen wel achter komen in deze week.  

Zo gaan we samen van de ene naar de andere expeditie. Maar we gaan vooral heel veel plezier maken en lol hebben samen.  Van knutselen tot lekker actief spelen en uiteraard op tijd wat eten of smullen. Het komt allemaal voorbij in deze week op expeditie met de JVW. 

Ook zo nieuwsgierig naar de leukste week van het jaar, geef je dan nu snel op!


B-coördinatie

Hallo allemaal!

Hebben jullie ook alweer zo’n zin in de allerleukste week van het jaar? Wij kunnen nu al niet meer wachten, want dit jaar gaan we met de JVW op Expeditie! Dat wordt gegarandeerd een week vol spanning en avontuur.

Want wat kun je allemaal verwachten op een Expeditie? En vooral wáár gaan we allemaal naartoe tijdens die expeditie? Wij dachten misschien aan een bepaald werelddeel; bijvoorbeeld Afrika! Of misschien komen we wel helemaal op de Noordpool terecht, of zien we wilde dieren in de Jungle? Het klinkt allemaal als één groot avontuur, en wij hopen dat jullie zin hebben om dat avontuur met ons te gaan beleven.

En wat heb je allemaal nodig als je op Expeditie gaat? Denk daar allemaal alvast eens goed over na! Want wie weet komt het nog goed van pas!

Uiteraard krijgen jullie ook elke dag weer wat lekkers; want van dat reizen en alle indrukken op expeditie krijg je honger hoor.

Ben je een beetje nieuwsgierig geworden, en heb je er net zoveel zin in als wij?! Geef je dan op voor de 51e Jeugdvakantieweek van maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus 2020.


C-coördinatie

Na 50 jaar JVW denk je alles gehad te hebben, maar niets is minder waar. Onze survival tocht gaat voort. Onderweg staan de leukste springkussens en speeltuinen op ons te wachten. Maar het is ook hard werken. Vuur maken en op stroop naar wat lekkers. Aan het einde van de week zal heel Mierlo horen dat er nog steeds muziek in zit. Afvallers kennen we niet tijdens onze 51ste JVW.


D-coördinatie

Ben je te oud voor de C-groepen maar nog te jong om een groepje te begeleiden of om mee te helpen in de organisatie, dan is dat bij Jeugd Vakantie Werk Mierlo geen probleem.

Vanaf 13 jaar mag je meedoen in de D-groep. Deze groep geeft je naast een spetterend eigen programma de kans om stage te lopen als leiding, werkgroep lid, spelleider, catering e.d.

Daarnaast wordt er een gala-avond georganiseerd en is er een avondactiviteit.

Enthousiast geworden?! Geef je dan op!!