Aanmelden vrijwilligers geopend.

geplaatst in: Jeugd Vakantie Week | 0

We zijn volop bezig met de voorbereidingen van de 47e j.v.w., welke gehouden zal worden van 29 aug t/m 2 sept. 2016. Het thema is: Het grote JVW Piraadsel.

Het welslagen van deze week is grotendeels afhankelijk van voldoende en goede leiding. Daarom doen we een beroep op je medewerking. Wat zoeken we? Enthousiaste leiding, die een hele week de zorg voor een groep kinderen op zich wil nemen. Als je niet de hele week, maar wel één of meerdere dagdelen mee wilt doen, bestaat de mogelijkheid je op te geven als variabele hulp.

Voor degenen die mee willen helpen, maar met jonge kinderen zitten die nog niet mee kunnen doen, hebben we ook dit jaar een peuteropvang (alleen voor de dagen dat je meehelpt). Voorwaarde is wel dat de peuter per 01 augustus 2016 de 3 jarige leeftijd heeft bereikt. NB> De kosten 4 euro per dag per peuter.

De inschrijfdagen voor de kinderen zijn dit jaar op zaterdag 9 april van 11.00 tot 12.00 uur en woensdag 13 april van 19.00 tot 20.00 uur in het Patronaat.

LET OP! We willen graag vóór de inschrijfdagen van de kinderen een reëel beeld hebben wat we aan leiding kunnen verwachten. Daarom nogmaals ons verzoek om zo spoedig mogelijk te reageren, ook al kun je niet meedoen. Dit ook vanwege de grote toeloop aan leiding de laatste jaren (waar we overigens zeer verheugd over zijn!) en minder deelnemende kinderen. Tijdige opgave voorkomt dat we je eventueel niet meer als leiding kunnen plaatsen in de door jou gewenste coördinatiegroep. Voor jullie medewerking alvast bedankt.

 

Aanmelden vrijwilligers Aanmelden vrijwilligers ex-D