De 49e jeugdvakantieweek is weer voorbij

geplaatst in: Jeugd Vakantie Week | 0

Mierlo – De Jeugdvakantieweek die startte met het verhaal waarvan alle letters verdwenen waren, is tot een goed einde gekomen. Alle letters werden, met de hulp van de kinderen, teruggevonden en zo konden voorzitter Nancy van den Heuvel en mascotte Hoppakee de week op vrijdag mooi afsluiten.

Gedurende 5 dagen konden de 432 deelnemende kinderen hun hart ophalen tijdens de vele spellen, luchtkussens en tochten die in Mierlo door de organisatie bedacht waren. Dankzij de medewerking van meer dan 100 vrijwilligers werd deze week in goede banen geleid. Vrijwilligers hebben zich ingezet als leiding bij de groepen, variabele hulpen bij de spellen, de werkgroepen die de materialen op tijd op de juiste plekken bezorgden, de koffiedames- en heer die een kopje koffie en een lekker koekje brengen, de catering die de dranken voor de lunch en de ijsjes verzorgen, verkeersregelaars om de kinderen veilig naar hun locatie te begeleiden, de dj voor de vrolijke noot op het plein en dan natuurlijk de coördinatoren en het bestuur die over enkele weken al starten met de voorbereidingen voor het jubileumjaar.

En niet te vergeten, de fotografen die de hele week op de verschillende locaties mooie, leuke foto’s gemaakt hebben. Deze foto’s kan u bestellen op de website https://www.jvwmierlo.nl/foto-verkoop/. Mocht u het wachtwoord niet meer in uw bezit hebben, dan kan u contact opnemen via de Facebookpagina.

Flessenaktie
Op woensdag werd de flessenactie gehouden. De opbrengst wordt gebruikt om komend jaar materialen te huren of aan te schaffen. De totaalopbrengst was dit jaar het mooie bedrag van € 1296,66 euro. Dank u wel allemaal! Het Jeugd Vakantie Werk wil graag de mensen en bedrijven bedanken die hen hebben ondersteund, in welke vorm dan ook. Uw medewerking is van onschatbare waarde voor de jeugdvakantieweek! In 2019 vindt de 50ste Jeugdvakantieweek, een mooi jubileum, plaats van 12 tot en met 16 augustus. Het belooft een mooie week te worden!

Tijdens de herfstvakantie is het Jeugd Vakantie Werk actief. Op 16 en 17 oktober worden de ‘friemel- en frutseldagen’ gehouden. Leuke kraampjes worden ingericht om samen met andere kinderen in ’t Patronaat mooie kunstwerkjes te maken. Wil je tijdens deze dagen of volgend jaar tijdens de JVW vrijwilliger worden? Of wil je mee komen knutselen en spelen? Houd u dan de Facebook- pagina van JVW Mierlo in de gaten. Hier wordt regelmatig informatie gegeven met betrekking tot inschrijvingen of worden er oproepjes geplaatst.