De inschrijfdagen zijn al bijna.

geplaatst in: Jeugd Vakantie Week | 0

Hallo lieve kinderen (en ouders),

In de laatste week van de zomervakantie staat de leukste week van het jaar op de planning.

Dit jaar met het thema: “de JVW kleurt Mierlo”.

En achter de schermen wordt hier al weer heel hard aan gewerkt.

Zo kunnen we nu al vertellen dat we niet 1, maar 2 dagen met alle groepen hetzelfde programma gaan draaien.

1 dag met iedereen samen op 1 veld, waar natuurlijk meerdere luchtkussens niet mogen ontbreken.

De andere gezamenlijke dag gaan we met alle groepen door Mierlo zwerven, en doen we op heel veel plekken een leuke activiteit. En onderweg kun je zomaar een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje tegenkomen. Tijdens de lunch verzamelen we met alle groepen op 1 terrein waar we de meegenomen boterhammen gaan eten. Hoe leuk is dat.

En tijdens deze, maar ook de andere dagen ontbreekt het uiteraard niet aan een vrolijk kleurenpallet. Alle kleuren van de regenboog komen voorbij. Misschien ga je wel toveren met kleuren, knutselen met kleuren, snoepen we iets kleurrijks en spelen we spelletjes met kleuren.

Op dinsdagochtend staat de inmiddels bekende statiegeldflessen actie op het programma, dus vraag aan iedereen die je kent om lege, plastic statiegeldflessen apart te houden voor jou, zodat we een recordbedrag op kunnen halen.

Ook gaan alle groepen dit jaar een bosspel doen, iets met kleuren zoeken.

De oudste groepen hebben ook hun traditionele fietstocht en niet te vergeten dat spannende avondprogramma.

Voor de jongste groepen merkten we dat een hele week vol drukke dagen met veel spelletjes en tijdsdruk toch wel vermoeiend is. Er vielen regelmatig kinderen bij de A groepen  een dag uit. Hiervoor hebben we iets bedacht: op woensdag hebben we een rustig en nagenoeg vrij programma, met een enkele activiteit op tijd, maar voor de rest binnen de hekken lekker doen wat jij leuk vind. Dit zou ook een dag kunnen zijn om lekker thuis te blijven, zodat je van de andere dagen niets hoeft te missen!

Word jij hier nu net zo enthousiast van als wij, geef je dan op tijdens de inschrijfmomenten op 10 en 13 mei in het Patronaat!!

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden.

  
  
Een banner van de inschrijfdagen 2023 voor JVW Mierlo