Doe mee met de Jeugdvakantieweek!

geplaatst in: Nieuws | 2

Van 21 t/m 25 augustus 2017 vindt in Mierlo de 48e Jeugdvakantieweek (JVW) plaats. Dit is een week vol met sport, spel en gezelligheid met als thema “een magische JVW”.

Wie mogen er meedoen:
Alle kinderen uit Geldrop-Mierlo tussen de 5 en 12 jaar mogen deelnemen aan deze leukste week van het jaar. Na opgave worden de kinderen ingedeeld in drie hoofdgroepen (A, B en C).
Een A-kind wordt dit jaar 5 of 6 jaar (zit nu in groep 1-2); een B-kind wordt 7 t/m 9 jaar (zit nu in groep 3-4-5) en een C-kind wordt 10 t/m 12 jaar (zit nu in groep 6-7-8).
Naast deze groepen is er ook een D groep. Deze kinderen hebben deels een eigen programma en lopen daarnaast een aantal dagen stage als spelbegeleider of leiding. Voorwaarde is dat deze kinderen in de afgelopen drie jaar, minimaal twee keer hebben deelgenomen aan de JVW. Het Jeugd Vakantie Werk hoopt deze kinderen warm te houden voor de Jeugdvakantieweek, zodat ze uiteindelijk als vrijwilliger verbonden blijven.
Mocht uw kind extra aandacht of zorg nodig hebben en is een hele week daardoor te vermoeiend dan is de S groep een goede optie. Deze groep doet drie dagen mee en heeft meer begeleiding. Zoals u kunt lezen is de jeugdvakantieweek voor ALLE kinderen!

Opgave:
Opgave is mogelijk door op zaterdag 8 april van 11.00 tot 12.00 uur of op woensdag 12 april van 19.00 tot 20.00 uur het volledig ingevulde inschrijfformulier onder gelijktijdige betaling in te leveren in ‘t Patronaat, Heer van Scherpenzeelweg 14 te Mierlo. Het inschrijfformulier wordt volgende week verspreid via enkele scholen, verschijnt in een aantal kranten en is te downloaden op de website www.jvwmierlo.nl
Het inschrijfgeld bedraagt €20.00 per kind (€15,00 voor de S-groep).
Deelname van kinderen buiten Geldrop-Mierlo is mogelijk, maar hiervoor geldt een dubbel inschrijftarief. LET OP: Na deze data is opgave niet meer mogelijk.

Vrijwilligers:
Om deze week mogelijk te maken, heeft het Jeugd Vakantie Werk de hulp nodig van veel vrijwilligers. Dit kan zijn als leiding, variabele hulp (oa spelbegeleider), werkgroeplid, catering etc. Opgeven als vrijwilliger kan via www.jvwmierlo.nl.

Heeft u geen tijd om tijdens de jeugdvakantieweek te helpen, maar wilt u toch uw steentje bijdragen. Geef het JVW dan uw stem tijdens de Rabobank Clubkascampagne.

 

 

2 reacties

  1. L.Steijvers

    het opgeven van een kind dat 6 jaar is wanneer en waar moet zij opgegeven worden en wanneer willen jullie mij iets laten weten via de mail A.U.B

    • Paul Font Freide

      U heeft een mail ontvangen via ons secretariaat.