Expeditie JVW gaat dit jaar niet door.

geplaatst in: Nieuws | 0

Naar aanleiding van de persconferentie van 21 april 2020 waarin de nieuwe maatregelen bekend gemaakt zijn en duidelijk geworden is dat evenementen met vergunning tot 1 september niet door mogen gaan, hebben wij helaas het besluit moeten nemen om de Jeugdvakantieweek van 2020 te moeten annuleren.

Het bestuur en de coördinaties hadden al veel voorbereid voordat het COVID-19 virus ons land bereikte. Toen de inschrijvingen geen doorgang konden vinden begin april hebben we meteen naar mogelijkheden gekeken om de JVW eventueel in een afgeslankte vorm te laten doorgaan. Mede ook om tijdsdruk en kostenrisico’s te verkleinen, maar vooral om toch iets te kunnen doen voor de Mierlose kinderen in de laatste week van de zomervakantie.

Helaas wordt het ons nu verboden om ‘Expeditie JVW’ door te laten gaan in welke fysieke vorm dan ook. We gaan niet bij de pakken neerzitten en zijn aan het nadenken over hoe we toch iets voor de jeugd kunnen betekenen tijdens de zomervakantie. Niet met zijn allen bij elkaar maar mogelijk wel in huiselijke sfeer. Hierover houden wij u op de hoogte op onze website en Facebookpagina. Houd deze daarom goed in de gaten.

Heeft u vragen rondom de annulering dan kunt u via info@jvwmierlo.nl contact met ons opnemen.

Vooralsnog ziet het er naar uit dat onze Friemel- en Frutseldagen in de herfstvakantie wel doorgang kunnen vinden. Mocht hier toch nog verandering in komen zullen wij u daarover berichten.

Vrijwilligers en kinderen welke erg uitkeken om met ons op expeditie te gaan, niet getreurd! Wij hadden er ook heel veel zin in. Daarom hebben we besloten om volgend jaar (2021) toch met z’n allen op expeditie te gaan.
We hadden al tal van inschrijvingen vanuit de vrijwilligers ontvangen. Hiervoor onze hartelijke dank. Wij hopen dat we volgend jaar weer een beroep op u kunnen doen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur en coördinatoren Jeugd Vakantie Werk Mierlo