FRIEMEL- EN FRUTSELDAGEN

geplaatst in: Friemel en Frutsel dagen | 0

JEUGD VAKANTIE WERK MIERLO

Dat betekent: Eindelijk weer heel veel knutselplezier voor de kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool. Jawel, ook groep 1 en 2 kunnen dit jaar weer deelnemen.

Wanneer: Op dinsdag 26 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur en op woensdag 27 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.

Wat kun je er zoal doen:

Een greep uit de dingen die je kunt doen: spinner maken, figuurzagen, bouwen met spaghetti, een kralenpoppetje maken en nog veel meer! Tot slot kun je ook dit jaar weer genieten in het ‘restaurant’ van een drankje en een aantal hapjes.

Beste ouders,

In verband met corona is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Daardoor zijn de kaarten voor deze knutseldagen dit jaar online te koop via deze verkooppagina.
De inschrijfbevestiging kan op maandag 25 oktober 2021 in ‘t Patronaat van 19.00 tot 20.00 uur verzilverd worden voor de welbekende knutselkaarten die dienen als toegangsbewijs. Mochten er eventueel nog kaarten over zijn, kan er ook op het dagdeel zelf nog een kaart gekocht worden. Maar let op!! Vol = vol

De kosten zijn € 4,- per dagdeel.

Wilt u als ouder 1 of meerdere dagdelen uw hulp aanbieden, wat we héél erg waarderen, dan kunt u zich vooraf opgeven via www.jvwmierlo.nl/formulieren

Laat Uw kind niet te vroeg komen; de deur gaat 5 minuten voor aanvang open (nb> er is geen gelegenheid voor kinderen om tussen de middag over te blijven). Zorg dat uw kinderen oude kleding dragen.

JE ZIET HET, ALLE REDEN OM MEE TE DOEN.

ALLEMAAL TOT ZIENS IN ‘T PATRONAAT

( aan de Heer van Scherpenzeelweg 14 )

Bestuur JEUGD VAKANTIE WERK MIERLO

NB> Deelname aan de Friemel- en Frutseldagen (ook m.b.t. kleding) gebeurt geheel op eigen risico