GNT en JVW Mierlo bezorgen Mierlose kinderen een onvergetelijke zomer!

geplaatst in: Nieuws | 0

Komende zomer op vakantie naar het buitenland mag, maar is het ook verstandig? En als je op vakantie gaat in Nederland, waar dan? Mensen met kinderen zullen goed nadenken op welke manier zij de zomervakantie zo kunnen invullen dat de kinderen op een verantwoorde manier een geweldige tijd hebben. JVW Mierlo bedacht een super initiatief: het JVW Doeboek!

In het JVW Doeboek staan heel veel verschillende spelen, puzzels, kleurwedstrijden, bakopdrachten en challenges. Genoeg keus voor de allerkleinste maar zeker ook uitdagingen voor de alleroudste. Wanneer je goed leest zie je verschillende inleveropdrachten waarmee je prijzen kunt winnen. Deze zijn gesponsord door verschillende bedrijven uit Mierlo.

Zoals ieder jaar sponsort GNT, marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen, het Jeugd Vakantie Werk Mierlo. Het past perfect bij GNT’s eigen waarden, waarbij gezondheid, family spirit en toekomstgericht belangrijke pijlers zijn. Toen GNT hoorde dat het Jeugd Vakantie Werk dit jaar vanwege corona niet door zou gaan en er een JVW Doeboek te koop zou worden aangeboden, namen ze direct actie. Samen met JVW Mierlo bekeken ze op welke manier ze alle Mierlose kinderen een onvergetelijke zomer kunnen bieden! Zo ontstond het idee om alle kinderen in de basisschool leeftijd een boek cadeau te doen!

Donderdag 9 juli is het zover en worden de boeken op alle scholen uitgedeeld. We zijn ons ervan bewust dat we daarmee niet alle kinderen bereiken. Mocht u woonachtig zijn in Mierlo maar een kind hebben wat buiten Mierlo naar school gaat dan willen we dat graag weten. Voor deze kinderen hebben we namelijk ook een JVW Doeboek! Ga naar JVW Doeboek voor alle kinderen in Mierlo. om je te melden.

Namens JVW, GNT en alle andere sponsoren: een hele fijne zomer!