Helaas dit jaar ook geen Friemel- en Frutseldagen van het JVW.

geplaatst in: Nieuws | 0

Helaas heeft het Jeugd Vakantie Werk in verband met de huidige coronamaatregelen moeten besluiten om ook de Friemel- en Frutseldagen dit jaar niet door te laten gaan. Aangezien het JVW gezondheid hoog in het vaandel heeft staan is het haast onmogelijk om deze dagen te organiseren zonder enig gezondheidsrisico voor alle kinderen én de velen vrijwilligers.

Uiteraard zit de organisatie niet stil en biedt het hen met de vrijgekomen extra tijd de kans om het bestaande concept eens goed te evalueren en waar nodig te vernieuwen. Daarom kunnen zij vast beloven dat de volgende editie van de Friemel- en Frutseldagen een upgrade gaat krijgen, met voornamelijk veranderingen voor de bovenbouw leerlingen van de basisschool. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe samenwerkingen om van deze dagen een nog groter succes te maken.

Helaas is 2020, zoals voor velen verenigingen, voor het JVW een verloren jaar… Maar ze hopen alle kinderen, ouders en vrijwilligers volgend jaar weer in goede gezondheid terug te zien! Noteer alvast in de agenda; Jeugdvakantieweek 2021; 30 augustus t/m 3 september. Tot dan!