Inschrijving vrijwilligers geopend

geplaatst in: Jeugd Vakantie Week | 0

Beste kinderen, ouders, vrijwilligers en andere geïnteresseerden,

Namens alle bestuursleden en coördinatieleden wensen wij iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar! Dat al jullie wensen uit mogen komen!

Het is onze wens om dit jaar weer een echte jeugdvakantieweek te kunnen organiseren voor alle Mierlose kinderen. We zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen en we weten dat we daar veel hulp bij nodig gaan hebben. Het is daarom vanaf vandaag mogelijk om je als vrijwilliger aan te melden om met ons op expeditie te gaan van 29 augustus t/m 2 september 2022.
Dus wil je helpen als leiding, werkgroep-lid, variabele hulp of in de catering, meld je dan snel aan via deze link: https://www.jvwmierlo.nl/formulieren/aanmelden-vrijwilliger/

Tevens zijn we in onze vereniging op zoek naar nieuwe bestuursleden en coördinatieleden. Lijkt het je leuk om o.a. de jeugdvakantieweek mee te organiseren en/of wil je meedenken hoe we de vereniging gezond kunnen houden en nog lang kunnen bestaan voor de kinderen dan zijn we op zoek naar jou! We leggen graag aan je uit wat we allemaal doen en wat er van je verwacht wordt in een persoonlijk gesprek. Mocht je interesse hebben of meer willen weten stuur een email naar info@jvwmierlo.nl en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Groetjes en hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,
Bestuur en Coördinatoren,
Jeugd Vakantie Werk Mierlo