Jeugd Vakantie Werk Mierlo kijkt terug op een geweldig JVW jaar – De Mierlose Krant

geplaatst in: Jeugd Vakantie Week | 0

Op woensdag 30 januari vond de jaarvergadering van het Jeugdvakantiewerk plaats in ’t Patronaat. Alles bij elkaar kan de vereniging stellen dat ze er een mooi JVW jaar op hebben zitten, aldus voorzitster Nance vd Heuvel. “Natuurlijk ook dit jaar weer dankzij de steun en medewerking van vele vrijwilligers. Dank aan iedereen die, in welke vorm dan ook, vorig jaar zijn/haar steentje heeft bijgedragen. Hopelijk zien we jullie allemaal weer terug tijdens de 50e Jeugdvakantieweek.” Deze zal gehouden worden van 12  t/m 16 augustus 2019. 

Thema jubileumjaar

Tijdens de jaarvergadering werd onder andere het thema voor het jubileumjaar bekend gemaakt. Dit is: De Toppers van de JVW.  Mocht je willen helpen om er een fantastisch feest van te maken, dan kun je je vanaf nu via de website opgeven als vrijwilliger. www.jvwmierlo.nl/formulieren

Tijdens het afgelopen jaar zijn er een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Zo is het mogelijk om te pinnen en is er een onderscheid gemaakt tussen coördinatieleden en bestuursleden. Dit is gedaan om gemakkelijker nieuwe vrijwilligers aan te trekken die de Jeugdvakantieweek mee willen organiseren. Mocht je interesse hebben in een functie binnen het Jeugd Vakantie Werk dan kun je contact opnemen met het secretariaat.

Het Jeugd Vakantie Werk hoopt ook dit jaar op een gezellige Jeugdvakantieweek met veel gezellige kinderen en natuurlijk ook veel enthousiaste vrijwilligers!

Source: Jeugd Vakantie Werk Mierlo kijkt terug op een geweldig JVW jaar – De Mierlose Krant