Kom het Jeugdvakantiewerk helpen tijdens NLdoet.

geplaatst in: Nieuws | 0

 

Sinds het ontstaan van het Jeugdvakantiewerk in Mierlo is het steeds de bedoeling geweest om de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden, mede met de hulp van talloze vrijwilligers. En dat doel hebben we nog steeds!

Vandaar dat het JVW dit jaar op 10 en 11 maart meedoet met NLdoet. Dit is een initiatief van het Oranje Fonds dat naast het geven van een financiële ondersteuning ook zorg draagt voor een platform voor vrijwilligers. Mensen die graag een handje helpen, kunnen hier klussen vinden waar ze aan deel kunnen nemen.

Het Jeugdvakantiewerk Mierlo zoekt nog enkele handige en/of creatieve vrijwilligers om hen te komen helpen tijdens deze dagen. Zij gaan hindernissen maken, oude materialen opknappen en een decor schilderen. Bent u diegene met handige handjes, een creatief brein en tijd? Geeft u zich dan nu op om hun op 10 en 11 maart van 9.00 uur tot 16.00 uur in ‘t Patronaat te Mierlo te komen helpen. Aanmelden kan via www.nldoet.nl

Dankzij initiatieven zoals deze en de medewerking van vrijwilligers is het JVW in staat om zoveel mogelijk kinderen van een geweldige week met mooie spellen en materialen te voorzien.