Krantje Maandag 24 Augustus

geplaatst in: Jeugd Vakantie Week | 0

De  JVW is vandaag groots geopend door de vrijwilligers van het JVW. Een caravan kwam het molenplein in Mierlo oprijden, waar alle kinderen zich hadden verzameld voor de opening.

 

De voorzitter vertelt:

Tsjonge jonge! Wat was ik blij dat jullie er op tijd waren vanochtend! Ik denk dat ik anders NOG zou slapen. Gelukkig had ik een koffer met spullen bij me, maar oh oh wat  dom, ik liet alles vallen. Dat wordt gelukkig opgelost. Hoppakee en ik gaan alles uitzoeken, totdat alles weer op de goede plek komt. Super dat jullie met z’n allen komen kamperen met de JVW. Het belooft een keileuke week te worden. Heel veel plezier allemaal!

 

Wist je dat?

– De A-groepen hebben vandaag een  flessenactie gehouden door het dorp en de andere groepen doen dit nog in de loop van de week. Ook hebben zij verschillende spellen gespeeld.

– De B-groepen hebben vandaag door het dorp spelletjes gedaan.

– De C-groepen hebben vandaag op het hockeyveld een zeskamp gehouden.

– De D-groepen hebben vandaag in het Patronaat tafeltennis en jeu de boules gespeeld.

Het hele krantje: Krantjes 2015