Maak jij JVW 2023 mogelijk?

geplaatst in: Jeugd Vakantie Week | 0

Het Jeugdvakantiewerk (JVW) Mierlo is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie van de leukste week van het jaar. De JVW vindt plaats in de zomervakantie en biedt ongeveer 500 kinderen een spetterend programma vol spel, sport en creativiteit. Het thema van dit jaar is ‘De JVW kleurt Mierlo!‘ en het wordt de 54e keer dat de JVW georganiseerd wordt in Mierlo.

Om deze week mogelijk te maken zijn er circa 200 vrijwilligers nodig die als leiding, koffiegroep, werkgroep, of variabele hulp een steentje willen bijdragen. Lijkt het je leuk om mee te doen aan dit unieke jeugdwerk dat al 54 jaar bestaat in Mierlo? Meld je dan nu aan als vrijwilliger via www.jvwmierlo.nl/formulieren.

Je kunt ook meer informatie vinden op www.jvwmierlo.nl.

Wil je je kind inschrijven voor de JVW week? Dat kan op 10 mei en 13 mei in ’t Patronaat in Mierlo. Het JVW Mierlo is een vereniging met een sociale doelstelling: namelijk de kinderen een leuke spelweek aanbieden voor een zo laag mogelijke prijs. Doe mee en maak het verschil voor de jeugd van Mierlo!