Met de JVW op de camping

geplaatst in: Nieuws | 4

Afgelopen donderdag 29 januari vond de jaarvergadering van het Jeugdvakantiewerk plaats in ’t Patronaat. Alles bij elkaar kan de vereniging stellen dat zij er een mooi JVW jaar op heeft zitten, aldus voorzitster Nance vd Heuvel. “Natuurlijk ook dit jaar weer dankzij de steun en medewerking van vele vrijwilligers. Dank aan iedereen die, in welke vorm dan ook, vorig jaar zijn/haar steentje heeft bijgedragen. Hopelijk zien we jullie allemaal weer terug tijdens de 46e Jeugdvakantieweek.” Deze zal gehouden worden van 24  t/m 28 augustus 2015.

Tijdens de jaarvergadering werd onder andere het nieuwe thema door het bestuur bekend gemaakt. Dit is: Met de JVW op de camping. Ook werd een nieuwe opzet van de flessenactie en de kindergroepen besproken. Zo wordt de flessenactie uitgebreid. Niet alleen de D-groep zullen in de jeugdvakantieweek  langskomen om lege flessen te verzamelen, alle groepen gaan zich hiervoor inzetten.

Grootste verandering is de nieuwe indeling van de kindergroepen. Kinderen van groep 2 doen voor het eerst dit jaar mee aan de JVW. Ter verduidelijking: De A groepen bestaan vanaf JVW 2015 uit kinderen van groep 2 en 3. B is groep 4,5 en 6. C bestaat uit kinderen van groep 7, 8 en schoolverlaters.

Dit jaar viert de S-groep haar eerste lustrum. Hier wordt natuurlijk extra aandacht aan besteed.

Het jeugdvakantiewerk hoopt ook dit jaar op een gezellige Jeugdvakantieweek, met hopelijk mooi weer en natuurlijk veel enthousiaste vrijwilligers.

4 reacties

 1. Angela

  Misschien de tijden vermelden bij de inschrijfdatas voor de jvw? En de vraag mbt nieuwe indeling van de jvw het is toch zo dat de groep waar de kinderen na de zomervakantie na toe gaan leidend is voor in welke groep ze komen a/b/c?
  Alvast bedankt groetjes Angela

 2. Hilde Knoops

  Beste Angela,
  Bedankt voor je reactie en je tip mbt de inschrijfdata.
  De groep waar de kinderen na de vakantie naar toe gaan is inderdaad leidend voor de groep waar ze in komen te zitten. Wanneer de kinderen naar groep 2 en groep 3 gaan zijn ze A, groep 4, 5 en 6 is B, groep 7, 8 en schoolverlaters zijn C. Heb ik je vraag zo voldoende beantwoord?

 3. chantal

  hoi
  even een vraagje geen D groepen dit jaar dan?
  groetjes chantal

  • Hilde Knoops

   Hallo Chantal,

   Ook dit jaar zullen er D groepen zijn! Dit zijn kinderen die op de middelbare school zitten en al eerder meegedaan hebben met de JVW.