Op naar de Jeugdvakantieweek!

geplaatst in: Jeugd Vakantie Week | 2

Op 15 februari jongstleden heeft het Jeugdvakantiewerk hun jaarvergadering gehouden in ’t Patronaat. Naast het bekend maken van het thema zijn er ook een aantal vernieuwingen besproken.
Vanaf dit jaar zullen alle inschrijvingen van vrijwilligers via de website gaan lopen. Dit komt omdat er een gedragscode is opgesteld en omdat de leiding vanaf dit jaar een Verklaring omtrent het Gedrag gaat aanvragen.
Ook waren er dit jaar twee vrijwilligsters die in het zonnetje gezet zijn. Rita van Dijk en Joke Doensen: twee dames die zich al meer dan 30 jaar op verschillende vlakken binnen het JVW inzetten om de kinderen van Mierlo een mooie week te bezorgen.
Binnen het bestuur zijn er ook enkele veranderingen. Zo is er afscheid genomen van Ton Coolen in de B- coördinatie en Nicole der Kinderen als penningmeester. Ton wordt opgevolgd door Marloes Coolen en Paul Font Freide zal het penningmeesterschap op zich gaan nemen.  Zowel Ton als Nicole blijven actief binnen het Jeugdvakantiewerk, een afscheid is dus geen vaarwel.

En dan, hetgeen waar iedereen het meest op gewacht heeft, namelijk de bekendmaking van het thema van de 48ste jeugdvakantieweek die plaats zal vinden van 21 augustus tot en met 25 augustus: EEN MAGISCHE JVW! Dus kom op, schrijf je in en doe mee!

Voor de vrijwilligers kan dat via de website van het JVW: www.jvwmierlo.nl/formulieren. Dit kan vanaf nu en let op: aanmeldingen kunnen alleen digitaal.

De inschrijfdagen voor kinderen die willen deelnemen zijn op:
zaterdag 8 april van 11.00 tot 12.00 uur en op woensdag 12 april van 19.00 tot 20.00 uur in ’t Patronaat, Heer van Scherpenzeelweg 14 in Mierlo. De inschrijfformulieren worden tzt met de Mierlose kinderen meegegeven op school, zijn te vinden in deze krant en zijn te downloaden op de website.

Het Jeugdvakantiewerk is al druk bezig met de voorbereidingen en natuurlijk hopen zij weer op een grote opkomst.

Tot ziens in de 48ste JVW, van 21 tot en met 25 augustus, een week vol spel, plezier en magie!

2 reacties

 1. A. Lugowska

  Geachte heer/mevrouw,

  Wij zijn nog niet bekend met de JVW maar vonden het hele fijne idee en wij willen graag onze kinderen inschrijven maar wij missen een heel belangrijke info, namelijk de tijden van de activiteiten, hoe laat kunnen de kinderen gebracht en opgehaald worden? Wij horen het graag en tot ziens!

  Met vriendelijke groet

  • Paul Font Freide

   Beste heer/mevrouw Lugowska,

   Deze informatie ontbrak idd nog op de site. Bedankt dat u ons hier op wijst. Zojuist heb ik het inschrijfformulier toegevoegd op de site en daar ook de begin/eindtijden bij geplaatst. Deze kunt u vinden op https://www.jvwmierlo.nl/formulieren/

   Met vriendelijke groet,
   Paul