De Doe & Crea dagen zijn twee creatieve dagen (beter gezegd; anderhalve dag) die plaatsvinden op de dinsdag en woensdagochtend in de herfstvakantie in en rondom ’t Patronaat in Mierlo. Alle kinderen van groep 1 t/m 8 mogen deelnemen.

In één van de zalen staan kramen opgesteld waar de kinderen een creatieve opdracht kunnen uitvoeren met behulp van een vrijwilliger. Na aanmelding krijgen de kinderen een kaart waarop de activiteiten staan en de kinderen kunnen zelf kiezen wat ze op welk moment willen doen.
Daarnaast is het mogelijk om je aan te melden voor verschillende workshops. Tijd en locatie staan aangegeven bij de activiteiten.

fr en fr1

HULP GEVRAAGD Meestal zijn we tegen de herfstvakantie nog naarstig op zoek naar een aantal mensen, die het leuk vinden om de kinderen te helpen. Mocht je vader, moeder, buurvrouw, tante, opa of oom daarin geïnteresseerd zijn en zich willen opgeven dan kan dat middels het formulier op deze pagina.
Ook is het mogelijk om je Maatschappelijke Stage te doen tijdens deze activiteit. Meer informatie over deze optie kun je hier vinden.

WORKSHOPS GEVRAAGD Mocht je een leuk idee hebben voor een workshop en/of zelf een workshop willen geven dan horen we graag van je! Je kunt ons mailen (info@jvwmierlo.nl) of dit formulier invullen.