Prijsuitreiking JVW doeboek

geplaatst in: Jeugd Vakantie Week | 0

Dit JVW jaar was een bijzonder jaar. Er was geen normale JVW week maar een Doeboek om in de vakantie een beetje vermaak te krijgen. In het Doeboek stonden een aantal prijsvragen en challenges waarbij mooie prijzen gewonnen konden worden. De winnaars zijn per gezin uitgenodigd om hun prijs op te komen halen. Dit allemaal gebeurde vandaag 21 augustus op het molenplein.

We zijn begonnen met het uitreiken van de prijswinnaars van de kleurwedstrijd aangezien hier 2 sponsoren (Saasen Groep en Intertoys Mierlo) een speciale kleurplaat voor hadden laten maken en een hele mooie prijzentas beschikbaar hadden gesteld. Bij deze kleurwedstrijd waren 5 winnaars. Deze 5 winnaars zijn door deze 2 sponsoren goed in de watten gelegd.

Vervolgens zijn we doorgegaan met het uitreiken van de prijzen voor de andere opdrachten in het Doeboek. Gisteren zijn de kinderen die opdrachten ingeleverd hadden gebeld om op een specifiek tijdstip zich te melden bij het molenplein. Onze voorzitster Nance sprak de winnaars met een kort woordje toe en waarmee ze de prijs verdient hadden.

Alle winnaars gefeliciteerd namens de sponsoren; GNT Group, Huifkarverhuur Strabrechtseheide; Saasen Groep; Van Vlerken Autobedrijf; Natuurlijk van der Leest; Tabaktief Dreverman; Autobedrijf Raaijmakers; Plus van Doornmalen Mierlo; Jos v. Happen; Vane druk&print; Samen bij Ellen Bloem en Kado; Intertoys Mierlo;

En namens alle bestuurs- en coördinatieleden van Jeugd Vakantie Werk Mierlo.