Rabobank Clubsupport

geplaatst in: Nieuws | 0

JVW Mierlo zoekt uw stem!

Het Jeugd Vakantie Werk (JVW) is druk bezig met de voorbereiding van de Friemel en Frutseldagen en we zijn al een aan het nadenken voor de jeugdvakantieweek in Mierlo. Deze willen zij natuurlijk weer laten slagen na 2 jaar afwezigheid ivm Covid-19. Hiervoor zijn ze altijd op zoek naar sponsormogelijkheden. Rabobank Peelland Zuid heeft dit jaar weer de Rabobank Clubsupport waar verenigingen een mooi sponsorbedrag kunnen ontvangen.

Hiervoor heeft het JVW uw hulp nodig.

Wanneer u lid bent van Rabobank Peelland Zuid kunt u van 4 tot 25 oktober 2021 stemmen geven aan verenigingen waaronder het Jeugd Vakantie Werk Mierlo. Graag ontvangen zij uw stem(men) zodat ook de komende jaren de jeugdvakantieweek georganiseerd kan worden tegen een zo’n laag mogelijk inschrijftarief. Dit zodat alle kinderen uit Geldrop-Mierlo deel kunnen nemen.

Het geld dat ze ophalen wordt gebruikt voor de JVW.

Geef dus uw stem aan Jeugd Vakantie Werk Mierlo.

Lijkt het u of uw kind leuk om deel te nemen aan de Friemel en Frutseldagen dan is het mogelijk om je online in te schrijven. Het inschrijfformulier voor vrijwilligers is hier te vinden. Kinderen kan je inschrijven via de verkooppagina van Leef.