Samenloop voor Hoop

geplaatst in: Nieuws | 0

Beste vrijwilligers,

Ook dit jaar willen we als Jeugd Vakantie Werk weer deelnemen aan de Samenloop voor hoop. Deze wordt gehouden op 9 en 10 juni 2018 van 13.00 uur tot 13.00 uur.
De vorige samenloop hebben we ervaren hoe speciaal het is om deel te nemen en geld in te zamelen. We hopen daarom ook nu weer op veel mensen die met ons meelopen en ons komen ondersteunen.

Er zijn een aantal dingen gewijzigd ten opzicht van de vorige keer. Vandaar dat we met dit bericht de nieuwe situatie kenbaar willen maken.

Het inschrijven verloopt dit jaar via de website van de samenloop (zie onderaan dit bericht).
Iedereen kan zichzelf inschrijven en kiezen voor het team waar hij/zij bij aan wil sluiten. Wij zijn team 22.Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar €15,00 (incl T-shirt). Het grootste gedeelte van dit geld gaat naar de samenloop. De vorige keer was het bedrag €20,00 en zat er ook een kaarsenzak bij. Nu kun je de kaarsenzak voor €5,00 zelf kopen. Mocht je hier interesse in hebben, dan kun je deze bij ons kopen. Mocht je de zakken willen verkopen aan anderen, dan kun je dit ook laten weten. Al het geld is zeer welkom!

Wij zullen als team weer een kraam krijgen op het terrein. Hier kunnen we spullen of diensten in aanbieden om extra geld op te halen. Mocht je een leuk idee hebben, dan horen we dat natuurlijk graag.
Wij zullen ook dit jaar weer zorgen voor een party-tent waar je kunt uitrusten en je om kunt kleden. Mocht je blijven overnachten dan is het dit jaar mogelijk om een ontbijtje af te nemen. De kosten hiervoor zijn €5,00. Het is belangrijk dat je van tevoren bij ons aangeeft of je hier gebruik van wilt maken.

Voor meer informatie kun je ons mailen (info@jvwmierlo.nl) of een kijkje nemen op de website. https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/noord-brabant/geldrop-mierlo/

Wij zien jullie inschrijving graag tegemoet!
Ton Coolen en Hilde Matthijssen

Namens Jeugd Vakantie Werk Mierlo