Schrijf je in voor de 50e jeugdvakantieweek!

geplaatst in: Nieuws | 0

Van 12 t/m 16 augustus 2019 vindt de 50e jeugdvakantieweek plaats. Aangezien het een bijzonder jubileumjaar is, pakken we dit jaar extra uit. De coördinaties geven onder dit bericht al een tipje van de sluier.

Wil je er zeker van zijn dat je deze week mee mag maken dan kun je je middels het inschrijfformulier inschrijven op zaterdag 30 maart van 11.00 tot 12.00 uur of op woensdag 3 april van 19.00 tot 20.00 uur in ’t Patronaat in Mierlo.

Het inschrijfformulier is hier te vinden.

PS. Het is ook al mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger.

Bericht van de A+S coördinatie

Lieve jongens en meisjes.
Kunnen jullie ook niet wachten tot de laatste week van de zomervakantie?? Er staat namelijk iets heel groots te gebeuren! De jeugdvakantieweek bestaat 50 jaar en dat betekent een week vol feest! De leukste spellen van afgelopen jaren komen weer aan bod. Er vindt een grootse verrassingsdag plaats en een dag waarbij we samen met ALLE kinderen die meedoen op één veld spelen doen. Natuurlijk ontbreken ook de luchtkussens niet en maken of krijgen we iedere dag weer iets lekkers.
Wil jij er zeker van zijn dat je niets mist, geef je dan op voor dit mooie spektakel!

Bericht van de B coördinatie

Ben jij zo’n topper die ook dit jaar weer mee doet? Dit jaar bestaan we namelijk alweer 50 jaar!!!!!! We gaan daarom eens flink uitpakken!
Denk hierbij aan veel luchtkussens en zelfs een grote verrassingsdag. Veel spelen die jullie super leuk vonden komen weer terug en natuurlijk zijn er ook coole nieuwe spellen die er nog nooit geweest zijn. Ook maken we iedere dag iets lekkers te eten of krijgen we wat lekkers.
Om terug te gaan in de tijd en alle JVW Toppers voorbij te laten komen, is er dit jaar zelfs een gezamenlijke dag; dus met ALLE kinderen bij elkaar! Hier gaan we laten zien dat jong en oud ook heel goed samen kunnen spelen.
Ben je een beetje nieuwsgierig geworden? En heb je er net zoveel zin in als wij?! Geef je dan op voor de; Jawel, 50ste JVW!!

Bericht van de C coördinatie

Hou je van een uitdaging? Ben je avontuurlijk, creatief of heb je veel spelinzicht? Dan ben je een echte JVW’er!! Test je vaardigheden in een levensecht spel vol uitdaging, sportiviteit en soms wat geluk. Het thema is `De toppers van de JVW´. Deze 50e editie van de jeugdvakantieweek Mierlo komen allerlei toppers aan bod van de afgelopen 50 jaar. Maar wellicht ben jij, of is jouw team, wel de topper van deze jeugdvakantieweek!
Elke dag staat een ander element van de JVW’er centraal in “Het spel der JVW-lementen”. Beschikt jouw team over de meeste vaardigheden of misschien wel over het meeste geluk? Wellicht weet je het geluk wel af te dwingen…..
Neem deel aan dit spel en maak het avontuur mee met al je vrienden en wordt DE TOPPER VAN DE JVW!!

Bericht van de D coördinatie

Ben je te oud voor de C groepen maar nog te jong om een groepje te begeleiden of om mee te helpen in de organisatie, dan is dat bij Jeugd Vakantie Werk Mierlo geen probleem.
Vanaf 13 jaar mag je meedoen in de D-groep. Deze groep geeft je naast een spetterend eigen programma de kans om stage te lopen als leiding, werkgroeplid, spelleider, catering e.d.
Daarnaast wordt er een gala avond georganiseerd en is er een avond activiteit.
Enthousiast geworden?! Geef je dan op!!