Stem op het Jeugd Vakantie Werk!

geplaatst in: Nieuws | 0

JVW Mierlo zoekt uw stem!

Het Jeugd Vakantie Werk (JVW) is druk bezig met de voorbereiding van de 48ste jeugdvakantieweek in Mierlo. Deze willen zij natuurlijk weer laten slagen en hiervoor zijn ze altijd op zoek naar sponsormogelijkheden. Rabobank Peelland Zuid heeft dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne waar verenigingen een mooi sponsorbedrag kunnen ontvangen.
Hiervoor heeft het JVW uw hulp nodig.

Wanneer u lid bent van Rabobank Peelland Zuid kunt u van 6 april t/m 30 april 2017 stemmen geven aan verenigingen waaronder het Jeugd Vakantie Werk Mierlo. Graag ontvangen zij uw stem(men) zodat ook de komende jaren de jeugdvakantieweek georganiseerd kan worden tegen een zo’n laag mogelijk inschrijftarief. Dit zodat alle kinderen uit Geldrop-Mierlo deel kunnen nemen.

Het geld dat ze ophalen wordt gebruikt voor de 48ste JVW met als thema ‘Een magische JVW’. Ook zal een deel gereserveerd worden voor het 50-jarig jubileum welke natuurlijk groots gevierd moet worden.

Het geven van stemmen is dit jaar wel iets veranderd ten opzicht van voorgaande jaren. Rabobank Peelland Zuid stelt een bedrag van € 275.000,- beschikbaar onder alle deelnemende verenigingen. Iedere vereniging heeft minimaal  50 stemmen nodig om een deel van het beschikbaar gestelde bedrag te ontvangen. Dit jaar heeft het JVW uw stem dus extra hard nodig om die kiesdrempel van 50 stemmen voorbij te streven.

Geef dus uw stem aan Jeugd Vakantie Werk Mierlo.

Lijkt het u of uw kind leuk om deel te nemen aan de 48ste jeugdvakantieweek dan is het mogelijk om op zaterdag 8 april van 11.00 tot 12.00 uur en op woensdag 12 april van 19.00 tot 20.00 uur in te schrijven. Het inschrijfformulier is hier te vinden.