Stem op JVW Mierlo voor de Rabo ClubSupport actie!

geplaatst in: Nieuws | 0

Het Jeugdvakantiewerk (JVW) Mierlo is een vereniging die al 54 jaar de leukste week van het jaar organiseert voor ongeveer 500 kinderen in de zomervakantie. Met een spetterend programma vol spel, sport en creativiteit zorgt JVW Mierlo voor veel plezier en saamhorigheid in het dorp. Maar om dit te kunnen blijven doen, heeft JVW Mierlo jouw steun nodig!

De Rabobank organiseert ieder jaar de Rabo ClubSupport actie, waarbij leden van de bank kunnen stemmen op hun favoriete clubs en verenigingen. De Rabobank geeft dan een deel van haar resultaat terug aan de clubs, zodat zij hun ambities kunnen realiseren. Dit jaar kan je stemmen van 4 t/m 26 september.

JVW Mierlo doet ook mee aan de Rabo ClubSupport actie en heeft jouw stem hard nodig! Met jouw stem kan JVW Mierlo een financiële bijdrage ontvangen om de kosten van de Jeugdvakantieweek en de Doe & Crea dagen te dekken. Ook kan JVW Mierlo gebruik maken van de kennis en het netwerk van de Rabobank om de vereniging toekomstbestendiger te maken.

Hoe kan je stemmen? Als je lid bent van de Rabobank, ontvang je per post of per e-mail een unieke code waarmee je kunt inloggen op de website of in de app van de Rabobank. Daar kan je jouw stem uitbrengen op maximaal drie clubs of verenigingen die jij een warm hart toedraagt. Je kunt ook meer informatie vinden over de deelnemende clubs en hun doelen.

Wij hopen dat je JVW Mierlo als een van jouw favoriete clubs kiest en ons helpt om de leukste week van het jaar mogelijk te blijven maken. Elke stem telt, dus vraag ook je familie, vrienden en buren om op JVW Mierlo te stemmen. Samen maken we het verschil!

Bedankt voor je steun en tot ziens bij JVW Mierlo!

Rabobank ClubSupport JVW Mierlo