Update Jeugdvakantieweek 2021

geplaatst in: Nieuws | 1

Beste kinderen, ouders, vrijwilligers en JVW-geïnteresseerden

Middels dit bericht willen we iedereen op de hoogte brengen van de stand van zaken m.b.t. de Jeugdvakantieweek in 2021.

Gedurende de afgelopen maanden is er steeds nauw contact geweest met de gemeente en hebben we steeds met elkaar besproken wat er haalbaar is m.b.t. het organiseren van een week vol sport en spel voor de kinderen.

Het zal geen verrassing zijn dat de richtlijnen steeds wijzigen en dat er ook nog erg veel onzeker is voor de komende maanden. Dat een hele week met een grote groep kinderen, ouders en vrijwilligers niet georganiseerd mag worden werd ons al snel duidelijk. We hebben daarom verschillende alternatieven bedacht om toch iets te kunnen doen.

Helaas hebben we toch moeten besluiten dat het organiseren van een activiteit in de zomervakantie nog niet haalbaar is. We hebben o.a. te maken met beperkingen in locatie, aantal kinderen/vrijwilligers, materiaalgebruik, het niet mogen verstrekken en nuttigen van eten/drinken en het houden aan de geldende maatregelen zoals het dagelijks testen van vrijwilligers, dragen van mondkapjes en het houden van 1,5 meter afstand. Welke versoepelingen er nog aan gaan komen is niet duidelijk en dat maakt dat er erg veel onzeker is. De gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen bij de JVW is voor ons het allerbelangrijkste en al bovengenoemde redenen heeft ons met pijn in ons hart doen besluiten dat het nog niet veilig genoeg is om iets te organiseren voor grote groepen kinderen.

Maar wat dan wel:

Helemaal niets doen is voor ons geen optie! We zullen gedurende de laatste week van de vakantie toch een aantal activiteiten organiseren op afstand. Dat kunnen online activiteiten zijn of activiteiten die je met je eigen gezin kunt ondernemen. Houd voor meer informatie onze Facebook-pagina in de gaten of meld je aan voor de mailinglijst via de website https://www.jvwmierlo.nl/houd-me-op-de-hoogte/

We hopen op ieders begrip en horen het graag wanneer je opmerkingen en/of vragen hebt.

Met vriendelijke groet, Bestuur Jeugd Vakantie Werk Mierlo

  1. Karin de Jonge Schoonhen

    Als ik kan helpen hoor ik het wel