Wauw, wat een bedrag bij de Rabobank Clubkas Campagne!!

geplaatst in: Nieuws | 0

Wat een bedrag wat wij, Jeugd Vakantie Werk Mierlo, mogen bijschrijven op onze spaarrekening door de Rabobank Clubkas Campagne. Nadat we vorig jaar als 2e waren geëindigd, hoopten we weer met een mooi bedrag naar huis te mogen gaan. Maar dit hadden we niet verwacht.

Graag willen wij, naast de Rabobank die deze campagne mogelijk maakt, u als Mierlose mensen bedanken. Wat fijn dat er zoveel Rabobank leden het Jeugd Vakantie Werk Mierlo een warm hart toedragen!!

Wat gaan we doen met dit geldbedrag van de Rabobank Clubkas Campagne?

We gaan hier natuurlijk iets moois mee doen. Wat kunnen we nog niet vertellen, want dit geld gaat in onze spaarpot voor het 50 jarig jubileum in 2019. We willen er dan een super JVW van maken met alles wat bij een 50 jarig jubileum hoort.

Maar welk bedrag heeft de Rabobank Clubkas Campagne nu opgeleverd?

De vertegenwoordigers vanuit het bestuur, welke de cheque op gingen halen bij de Rabobank in Mierlo, moesten wachten tot de laatste ronde. 1 Voordeel de prijs liep op dus we wisten meteen dat het een super mooi bedrag moest gaan worden. Uiteindelijk werden wij als laatste opgeroepen. Dit betekende dat het Jeugd Vakantie Werk Mierlo de meeste stemmen had gekregen tijdens de Clubkas Campagne.

Het bedrag wat we bij mogen schrijven is:

€ 1.376,25

Als alle roadshows zijn geweest zal de complete uitslag gevonden worden op de website van Rabobank Peelland Zuid

img-20161029-wa0004 img-20161029-wa0003 wp_20161029_15_13_48_pro